Topsport en corona

Als gevolg van corona liggen de wedstrijden en sportevenementen al een tijdje stil. Vandaar dat er tijdelijk voornamelijk oud nieuws te vinden is op deze pagina.

Samenwerking Rugby Academy Oost


Op 17 december 2021 werd de nieuwe samenwerkingsovereenkomst met de Rugby Academy Oost getekend door voorzitter Frank Egberts en Theo Verhoeven, portefeuillehouder Topsport, in het bijzijn van Tamarah Teunissen, begeleider topsporttalenten.

Leerling 5Aa over triathlon

De jeugd heeft de toekomst. Hoe mooi is het dan ook om ieder jaar weer al die talentvolle jongeren aan de start te zien van de verschillende triathlons door heel het land. Hard getraind, gefocust en met de wil om te winnen. Vandaag geven de zusjes Maud (5Aa) en Puck Oudeman een kijkje in hun leven als triatleet.

“Het begon allemaal een beetje in 2017”, neemt de 16-jarige Maud ons mee terug in de tijd. We gingen best vaak mee naar wedstrijden om te kijken en dat vonden we altijd heel leuk. Toen begonnen we zelf ook een beetje met hardlopen en zwemmen .... Lees hier verder voor het hele interview.

Maud (rechts) en haar zusje Puck op het erepodium.

Oud-leerling Jasper Cillessen

Interview met oud-leerling ter gelegenheid van het 150-jarig jubileum van de SSgN, door leerling Joey Papaioannou.