Dans

Dans je ook meer dan dat je loopt? Hou je ook zo van bouncen, draaien, springen, stretchen en dat alles op lekkere muziek? Kun je ook niet stilzitten als er een goede beat is? Sta je open voor allerlei verschillende dansstijlen? Dan is de masterklas DANS echt iets voor jou. Anderhalf uur per weeklekker knallen in stijlen zoals ; Modern, Funky jazz, Klassiek, Hiphop, Urban Contemporary en Jive. Elk blok een nieuwe stijlen meerdere optredens per jaar.

Naast techniek en plezier, werken we ook aan uithoudingsvermogen, houding en groepsgevoel. Samen dansen is tenslotte het allerleukst. De deelnemers worden verdeeld in een bovenbouw en onderbouw groep en bij sommige stijlen op ervaring, maar je staat natuurlijk open voor alles. De lessen zijn elke donderdagmiddag van 14.25 uur tot 16.10 uur bij ID Dance, Zijpendaalstraat 5 in Nijmegen. Voor de master Dans moet je auditie doen. De docent bepaalt of de master voor jou geschikt is.

Dans bij Waalhalla

Donderdag 30 maart 2023 was de DansMasterclass te gast bij Waalhalla.
MESH, een educatieve productie gedanst door een groep derdejaars van ArtEZ danste daar een voorstelling over verslaving. 
Niet alleen bracht dat veel los, maar ook schroomden de meiden niet om deze (ook jonge) leerlingen aan de tand te voelen over verslaving. Niet alleen een voorstelling met een boodschap en fijne dans maar ook een goed nagesprek waarbij er geluisterd werd, niet geoordeeld, en we op een fijne manier aan het denken werden gezet.
Kortom, weer de moeite waard.

Master Dans december 2020

Master Dans

Promotievideo