Winterfair 2018


Op donderdag 20 december a.s. organiseren wij onze jaarlijkse winterfair. Hiervoor willen wij ook de ouders en familieleden van onze leerlingen van harte uitnodigen. De avond is een combinatie van een kerstmarkt en een keur aan podiumoptredens van onze leerlingen.  

In een gezellige kerstambiance worden in de hal en het centrale gedeelte van de benedenverdieping door leerlingen zelfgemaakte kerstartikelen en lekkernijen verkocht. De opbrengst van de kerstmarkt komt geheel ten goede aan onze partnerschool in Zuid Afrika, de Ramogosetsi Magana Secondary School in Elandsdoorn.  

In de aula kunt u genieten van verschillende soorten acts van leerlingen uit alle jaarlagen. Muziek, dans, cabaret, het komt allemaal voorbij. De podiumoptredens zijn opgedeeld in twee blokken van ruim een uur. Blok 1 begint om 19.00 uur, blok 2 om 20.45 uur, verwachte eindtijd 22.15 uur. Het programma wordt een paar dagen van tevoren via de website bekend gemaakt.  

Voor elk blok dienen er aparte kaartjes gekocht te worden. Deze zijn à  Euro 1,50 per blok onder vermelding van naam leerling en aantal kaartjes per leerling via de mail of de website te bestellen: jeroen.steinmetz@ssgn.nl  of info@ssgn.nl.  De kaartjes kunnen bij het UIT-bureau worden afgehaald, of liggen op de dag zelf klaar bij de receptie. Op de avond zelf kunnen er geen kaartjes meer worden gekocht. Zodra het programma definitief bekend is, wordt het via onze website gepubliceerd.  

De kerstmarkt begint om 18.00 uur en is doorlopend toegankelijk tot 21.30 uur.  Graag zoveel mogelijk met (gepast) muntgeld betalen bij de verschillende stands. De toegang tot de kerstmarkt is gratis.

Schoolfeesten en vieringen

Programma 2018-2019

Datum  Wat?   Waar
 vr 24 augustus  Gala brugklassen
 klik hier voor de foto's
 aula SSgN
 vr 14 december  Open Podium  aula SSgN
 do 20 december   Winterfair  forum en aula SSgN
 ma 25 februari  Stagenight  Stadsschouwburg 
?? feb/maart  Voordrachtfestival  De Lindenberg
 di 26 maart  Eindproductie drama 6a  De Lindenberg
 d0 4 april  Eindproductie kunst 4v  forum en aula SSgN
 do 11 april  Eindproductie drama 5h De Lindenberg
 vr 12 april  Open Podium  aula SSgN
 do 18 april  Gala examenklassen  locatie nog niet bekend
?? juni  Presentatie Plusklassen  atrium, forum en aula SSgN
 do 13 juni  Zomerfestival  forum en aula SSgN

Zomerfestival 14 juni 2018

Zoeken Tags 

Winterfair 21 december 2017

Zoeken Tags