Boeken inleveren 12 juli

Op dinsdag 12 juli moeten de leerlingen hun boekenpakket inleveren. De werkboeken die langer meegaan moeten ook worden ingeleverd in een aparte container. Meer instructies over de wijze van inleveren volgen nog.

Het inleveren gebeurt per klas, volgens een strikt rooster. Hiervan kunnen wij niet afwijken. Als een leerling niet op het genoemde tijdstip kan, moet een vervanger geregeld worden. Boeken kunnen NIET op een ander tijdstip op school worden afgegeven.

Rooster boeken inleveren SSgN

Boeken en leermiddelen

Boeken worden gratis ter beschikking gesteld. Je hoeft daar als leerling niets voor te doen. Jouw vakkenpakket geldt als basis voor het pakket dat je krijgt.

De schoolboeken worden aan het begin van het schooljaar geleverd door Leermiddelenservice @voCampus. Aan het eind van het jaar moet je ze onbeschadigd en compleet weer op school inleveren. Informatie hierover krijg je op tijd. Beschadigde of vermiste boeken moeten door je ouders worden vergoed.

Meer informatie over de Leermiddelenservice vind je hier: .....>

Voor vragen over schoolboeken, bijvoorbeeld als je je boekenpakket niet ontvangen hebt of er ontbreken boeken, kun je terecht in bij Natascha Barendrecht in de Mediatheek. Zij is bereikbaar via e-mail natascha.barendrecht@ssgn.nl

Overige leermiddelen

Naast de door de school gratis ter beschikking gestelde lesmaterialen zijn er nog een paar zaken die je zelf moet aanschaffen, bijvoorbeeld pennen, schriften, woordenboeken, atlas of een rekenmachine, gymkleding en een schooltas (zie overzicht).

Je hoeft geen  laptop of tablet mee naar school te nemen, wel is het handig als leerlingen thuis over een computer kunnen beschikken (géén chromebook) met het programma Office 365. Ouders van brugklasleerlingen met een beperkt budget kunnen een beroep doen op Stichting Leergeld (kijk op deze pagina voor meer informatie).