Boeken ophalen

Op vrijdag 27 augustus 2021 kun je tussen 9.00 en 14.30 uur je boekenpakket komen ophalen in de sporthal. Ben je op die dag verhinderd? Stuur dan een mail naar de boekencoördinator om een afspraak te maken over het ophalen op een later moment.

Boeken en leermiddelen

Boeken worden gratis ter beschikking gesteld. Je hoeft daar als leerling niets voor te doen. Jouw vakkenpakket geldt als basis voor het pakket dat je krijgt.

De schoolboeken worden aan het begin van het schooljaar geleverd door het SBA (Servicebureau Boeken Alliantie VO). Aan het eind van het jaar moet je ze onbeschadigd en compleet weer op school inleveren. Informatie hierover krijg je op tijd. Beschadigde of vermiste boeken moeten door je ouders worden vergoed.

Meer informatie over het SBA vind je hier: .....>

Voor vragen over schoolboeken, bijvoorbeeld als je je boekenpakket niet ontvangen hebt of er ontbreken boeken, kun je terecht in het boekenhuis op school (tegenover het multimedia lokaal) bij Natascha Barendrecht. Zij is bereikbaar via e-mail natascha.barendrecht@ssgn.nl

Overige leermiddelen

Naast de door de school gratis ter beschikking gestelde lesmaterialen zijn er nog een paar zaken die je zelf moet aanschaffen, bijvoorbeeld pennen, schriften, woordenboeken, atlas of een rekenmachine, gymkleding en een schooltas (zie overzicht).

Je hoeft geen  laptop of tablet mee naar school te nemen, wel is het handig als leerlingen thuis over een computer kunnen beschikken. (géén chromebook). Ouders van brugklasleerlingen met een beperkt budget kunnen een beroep doen op Stichting Leergeld (kijk op deze pagina voor meer informatie).