Decor & Interieur

De plusklas Decor & Interieur is erop gericht om jullie leefomgeving, de SSgN waar je vijf dagen in de week bent, aantrekkelijker te maken. Deze plusklas is een combinatie van tekenen/schilderen en handvaardigheid. Je werkt niet op klein, maar op heel groot formaat. Je werkt tijdens deze plusklas vooral in groepjes of tweetallen aan twee onderdelen. 

Decor

We bedenken samen thema’s wat betreft het decor en de versiering voor grote podiumoptredens als de Winterfair en de jaarsluiting. Vlak voor de Kerstvakantie pakken we uit en maken een ontwerp voor het versieren van de hele school. Een groot deel van hetgeen er opgehangen of neergezet gaat worden maken we zelf.

Interieur

Het schoolgebouw kan op veel plaatsen ook wel spannender! Zo zouden we samen met de plusklas Robotica de gang bij de biologie- en scheikundelokalen aan kunnen pakken. Wat dacht je van en grote muurschildering gemaakt door de leerlingen van de Decor & Interieur plusklas, met daarin onderdelen die door de leerlingen van Robotica kunnen bewegen, geluid maken of licht geven?!De plusklas Decor & Interieur vindt plaats op woensdag het 7e en 8e uur. Ik heb er zin in! Docent: Daphne Kreukels

Decor Plusklas in actie 2021-2022