Dansplus

Hou je ook zo van bouncen, draaien, springen, rollen en dat alles op lekkere muziek? Kun je ook niet stilzitten als er een beat is? Sta je open voor allerlei verschillende dansstijlen?

Dan is de DANSPLUS echt iets voor jou. Anderhalf uur per week lekker knallen in stijlen zoals ; Modern, Funky jazz, Klassiek, Hiphop, Urban Contemporary en Jive. Elke blok een nieuwe stijl en meerdere optredens per jaar. Naast techniek en plezier, werken we ook aan uithoudingsvermogen, houding en groepsgevoel. Samen dansen is tenslotte het allerleukst.

De lessen zijn verdeeld in een bovenbouw en onderbouw groep en bij sommige stijlen op ervaring. Maar je staat natuurlijk open voor alles:) De lessen zijn elke donderdagmiddag van 14.30-16.00 bij ID Dance, Zijpendaalstraat 5 in Nijmegen. Waar in de dansstudio’s alles aanwezig is om heerlijk te kunnen leren.

Uiteraard worden de lessen gegeven door gediplomeerde en ervaren docenten. Zien we jou swingen tijdens een  van de audities op donderdag 08 oktober? Iets voorbereiden is niet nodig. Je volgt een deel van een dansles. Niet alleen natuurlijk maar met zijn allen.  

Docent: Indira Willems

Dansplus december 2020

Dansplusklas

Promotievideo