Kerstgroet van de Plusklas Muziektheater

Plusklas Muziektheater

Aanstormend (zang)talent opgelet! Heb jij zin om op school jouw gouden keeltje verder te ontwikkelen en samen met anderen jouw grote hobby te delen?

Droom je van een podiumervaring of zoek je wat anders dan alleen je eigen badkamer om jouw stem te laten horen? Geef je dit jaar dan op voor de Muziektheaterplusklas. Op maandagochtenden (uur 1, 2, 3) kun je bij Kirsten de Lorijn terecht voor al deze bovenstaande wensen.

Ook je podiumpresentatie komt aan bod. We hebben ook een doel. Want begin maart doen we samen met de Theaterplusklas mee aan het Voordrachtfestival in De Lindenberg. We maken met elkaar een voorstelling met het thema ‘Tweestrijd’. Uiteraard zullen we ons ook bij andere optredens binnen de school laten zien en horen. We zullen veel samen met de plusklas Theater samenwerken: zij draaien op hetzelfde uren, en we hebben samen de theaterzaal, de foyer, het dans/dramalokaal en de studio’s ter beschikking. Zo kunnen we van elkaar leren, samenwerken en elkaar inspireren. Zin in? Schrijf je snel in.

Deze plusklas is voor onderbouw en bovenbouw leerlingen. Er is ruimte om in groepen te werken en veel van elkaar te leren.

Docent: Kirsten de Lorijn