Leuk dat je er bent!

Op deze pagina willen wij jou graag kennis laten maken met de SSgN.

Start schooljaar 2022-2023

Het nieuwe schooljaar start op vrijdag 26 augustus met het ophalen van de boeken. Je kunt tussen 9.00 en 15.30 uur in de sporthal terecht. Wat je verder nodig hebt aan leermiddelen kun je hier bekijken.

De eerste schooldag is dinsdag 30 augustus. Brugklassers worden om 9.00 uur in de aula verwacht. Van daar ga je met je eigen klas en de mentoren aan de slag met het introductieprogramma. Het programma wordt ook via e-mail toegestuurd.

Wij hebben heel veel zin in het nieuwe jaar. Jullie ook?

Wat hebben wij te bieden?

Proef de sfeer

Loop mee met Roos

Brede brugklas

SSgN en de kunst

SSgN en sport

Lees de digitale folder

Proef de sfeer

Blader door onze digitale folder

In dit magazine vind je heel veel filmpjes met interviews. Leerlingen, docenten en mentoren leggen je uit hoe het gaat op de SSgN.

Rondleiding door de SSgN: loop mee met Roos

Talkshow: Dit is de SSgN, 19 januari 2022

In deze talkshow vraagt host Jochem van Gelder aan docent/mentor Laura Engel alles wat nieuwe leerlingen willen weten. De film is gemaakt door Martijn Schinkel, evenals de promotiefilm waarmee de talkshow start.