Open Dag 6 februari 2021

De digitale Open Dag van de SSgN is goed bezocht. Het was voor iedereen een nieuwe manier van werken maar we hebben toch een groot aantal leerlingen en hun ouders via live-verbinding kunnen spreken, zowel op de Open dag als bij de proeflessen en de informatierondes.

Als je je hebt aangemeld: veel plezier volgend jaar op onze fijne school!

Hieronder kun je de films en foto's nog bekijken van deze en vorige Open Dagen.

Rondleiding door de SSgN: loop mee met Roos

Online open dag 2021

Cultuur op de SSgN De SSgN is een Cultuurprofielschool. Je kunt examen doen in elk creatief vak: beeldend vormen, dans, drama, foto-film/multimedia, muziek en tekenen. Voor extra talentontplooiing kun je meedoen met de Plusklassen.

Topsport en LOOTDe SSgN is een Topsport Talentschool. Voor LOOT-leerlingen bieden wij extra ondersteuning. Ook voor leerlingen die (nog) geen LOOT-status hebben. Als extra sportieve uitdaging kun je meedoen aan de plusklas LO of kiezen voor het examenvak BSM of LO2. In dit filmpje legt Tamarah Teunissen uit wat de begeleiding inhoudt.

Foto-impressie Open Dag 15 februari 2020

Zoeken Tags 

Differentiatie en vwo


Welk niveau past bij jou? Je schooladvies betekent niet dat je in alle vakken even goed bent. Daar hebben wij een oplossing voor! Je krijgt les op jouw eigen niveau en je wordt uitgedaagd een stapje extra te doen. Voor vwo-leerlingen bieden wij extra verdieping.

Zorg en begeleidingWilt u tijdens de Open Dag iemand spreken voor extra ondersteuning van uw zoon/dochter? Stuur dan van tevoren een mail naar ondersteuning@ssgn.nl.

Dan plannen we een gesprek met u in via Teams en kunt u rustig overleggen wat nodig is voor een goede schoolloopbaan.

Foto-impressie Open Dag 16 februari 2019

Zoeken Tags