Nieuwe leerlingen

Belangrijke data 2019

  • 14 januari 2019: start informatiemarkten op diverse scholen
  • Woensdag 16 januari 2019, 19.30 - 21.00 uur: Informatiemarkt op de SSgN
  • Woensdag 13 februari 2019, 16.00-19.00 uur: Proeflessen op de SSgN. 
  • Zaterdag 16 februari 2019, 10.00-15.00 uur: Open Dag

Meedoen met de proeflessen op 13 februari?

Voor deze middag moet je je aanmelden. Nieuwe leerlingen worden ingedeeld in een lesgroep en krijgen 3 proeflessen, voor ouders is er een afwisselend keuzeprogramma met informatie, proeflessen of een rondleiding. Aanmelden van de leerling kan hier, geef daarbij ook aan hoeveel mensen met je meekomen. 

Welkom op de SSgN

Als je naar de middelbare school gaat is dat natuurlijk best een grote stap. Als je kiest voor de SSgN dan kies je voor een uitstekende school waar je veel kan leren, waar je met plezier naar toe gaat en waar je je snel thuis zal voelen. In de brugklas maak je nieuwe vrienden en samen leer je de school, jezelf en de wereld om je heen beter kennen.
Elke klas heeft twee mentoren en zij helpen je om wegwijs op school te worden. In de introductieweek maak je kennis met elkaar door mee te doen aan leuke activiteiten.

Op deze pagina proberen we jouw vragen over de nieuwe school te beantwoorden. Als je meer wilt weten stuur dan gerust een mailtje naar info@ssgn.nl. Ook kun je een afspraak maken om een keer te komen kijken.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan naar de open lesmiddag of de open dag of naar een van de informatiemarkten.

Speel nu het SSgN-spel en leer de school goed kennen

SSgN, dé school voor jou!

Excellent

Ook in 2018 is de SSgN een Excellente School voor de afdelingen vwo, havo én mavo. Lees hier meer over onze kwaliteit.
     

De wereld om je heen

  • Internationale uitwisselingen klas 3
  • Buitenschoolse activiteiten, projecten en excursies
  • Stedenreizen en kampen, ook in het buitenland
  • Ontwikkeling van sociale vaardigheden en burgerschapsvorming

Talentontwikkeling

Hoofd, hand en hart

Als Jenaplanschool vinden wij het belangrijk dat je kennis opdoet, vaardigheden ontwikkelt en met passie werkt aan de dingen die je leuk vindt. Door veel af te wisselen met diverse culturele activiteiten, projecten, excursies en masterclasses ontdekken we met elkaar al snel waar jouw talenten en kwaliteiten liggen. Je leert samen te werken, te onderzoeken, te presenteren en te ondernemen. Zo leer je te zijn wie je bent en zorg te hebben voor jezelf, de ander en de wereld om je heen.

Uniek aan onze school is dat je de eerste twee jaar met vwo-, havo- en mavo-niveau in één klas zit. Bij havo/vwo zit je zelfs drie jaar bij elkaar. Je mag elk vak op je eigen niveau volgen. Daarmee dagen wij jou uit het beste uit jezelf te halen.

Terugblik Open dag

Foto's en films die zijn gemaakt tijdens de Open Dag 2018 vind je op deze pagina.