Inleveren boeken 29 juni - 1 juli 2020

Maandag 29 juni klassen 1j, 4v en 5h
Dinsdag 30 juni klassen 2j, 3v, 4a, en 6a
Woensdag 1 juli klassen 3j, 4h en 5a

Inlevertijden volgens rooster vanaf 9.00 in het atrium. Kom op tijd!

Online inleveren schoolboeken

Online aanmelden van in te leveren boeken: zie instructies.

De leerling logt in Magister met het leerlingummer/.wachtwoord. Ga in de linkerkolom naar ELO, kies dan Bronnen en binnen Bronnen voor Kennisnet. Daar staat: Lever 'online' je boeken in:

Verpakkingsinstructie inleveren schoolboeken

Gang van zaken rond het inleveren van de schoolboeken: zie begeleidende brief.
Verpakkingsinstructie, die bij de brief zit:

Boeken en leermiddelen

Boeken worden gratis ter beschikking gesteld. Je hoeft daar als leerling niets voor te doen. Jouw vakkenpakket geldt als basis voor het pakket dat je krijgt.

De schoolboeken worden aan het begin van het schooljaar geleverd door het SBA (Servicebureau Boeken Alliantie VO). Aan het eind van het jaar moet je ze onbeschadigd en compleet weer op school inleveren. Informatie hierover krijg je op tijd. Beschadigde of vermiste boeken moeten door je ouders worden vergoed.

Meer informatie over het SBA vind je hier: .....>

Voor vragen over schoolboeken, bijvoorbeeld als je je boekenpakket niet ontvangen hebt of er ontbreken boeken, kun je terecht in het boekenhuis op school (tegenover het multimedia lokaal) bij Natascha Barendrecht. Zij is bereikbaar via e-mail natascha.barendrecht@ssgn.nl

Overige leermiddelen

Naast de door de school gratis ter beschikking gestelde lesmaterialen zijn er nog een paar zaken die je zelf moet aanschaffen, bijvoorbeeld pennen, schriften, woordenboeken, atlas of een rekenmachine, gymkleding, schooltas en eventueel een usb-stick waarop je je digitale bestanden kunt bewaren (zie overzicht).

Je hoeft geen  laptop of tablet mee naar school te nemen, wel is het handig als leerlingen thuis over een computer kunnen beschikken. Ouders van brugklasleerlingen met een beperkt budget kunnen een beroep doen op Stichting Leergeld (kijk op deze pagina voor meer informatie).