Inleveren schoolboeken

Vrijdag 29 juni moeten de schoolboeken worden ingeleverd. Let op: dit gebeurt per klas op een vastgesteld tijdstip volgens rooster.

Het is niet mogelijk de boeken op een ander moment in te leveren, dus zorg ervoor dat je op tijd bent. Kun je echt niet op het genoemde tijdstip, zorg dan dat je boeken door iemand anders worden ingeleverd. De wijze van inleveren staat op het rooster vermeld.

Boeken en leermiddelen

Boeken worden gratis ter beschikking gesteld. Je hoeft daar als leerling niets voor te doen. Jouw vakkenpakket geldt als basis voor het pakket dat je krijgt.

De schoolboeken worden aan het begin van het schooljaar geleverd door het SBA (Servicebureau Boeken Alliantie VO). Aan het eind van het jaar moet je ze onbeschadigd en compleet weer op school inleveren. Informatie hierover krijg je op tijd. Beschadigde of vermiste boeken moeten door je ouders worden vergoed.

Meer informatie over het SBA vind je hier: .....>

Voor vragen over schoolboeken, bijvoorbeeld als je je boekenpakket niet ontvangen hebt of er ontbreken boeken, kun je terecht in het boekenhuis op school (tegenover het multimedia lokaal) bij Natascha Barendrecht. Zij is bereikbaar via e-mail natascha.barendrecht@ssgn.nl

Overige leermiddelen

Naast de door de school gratis ter beschikking gestelde lesmaterialen zijn er nog een paar zaken die je zelf moet aanschaffen, bijvoorbeeld pennen, schriften, woordenboeken, atlas of een rekenmachine, gymkleding, schooltas en eventueel een usb-stick waarop je je digitale bestanden kunt bewaren.

Back 2 school met Slim.nl

Een goede schooluitrusting houdt anno 2017 niet op bij een gevulde etui en een nieuwe agenda. Je digitale uitrusting is minstens net zo belangrijk. Is je computer snel genoeg? Is je software up to date? Heb je alle programma's die je nodig hebt? Als het antwoord op ten minste één van deze vragen 'nee' is, dan is het tijd om een kijkje te nemen bij Slim.nl.

Bij Slim.nl betaal je veel minder voor je software en IT-gerelateerde spullen dan bij andere winkels. Dat komt omdat je (ouder van) een leerling van een middelbare school bent. Slim heeft speciale lincentieovereenkomsten voor het onderwijs, en daar profiteer jij van!